Algemeen

  1. Home
  2. Algemeen
Fryslan sloepverhuur Makkum biedt u De Mulder en Rijke sloep , een handzaam en zeer eenvoudig te bedienen sloep, Uitermate geschikt voor families met kleinere kinderen (maximaal 6 personen). De Cabriolet kap, die volledig gesloten kan worden, biedt uitkomst, mocht er onverhoopt een buitje regen vallen. De aandrijving van deze sloep is door een betrouwbare 10 PK Dieselmotor. In een mooie 6-persoons Mulder & Rijke reddingssloep genieten van het mooie Friesland vanuit Makkum. Rustig varend door de Friese kanalen kunt u dit avontuur met uw familie of vrienden beleven.
Voor deze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig.

Vanuit Makkum. 5 min. weg van het Beach resort bent u direct op de Friese wateren, geen sluis, geen golven, maar direct naar Bolsward, Workum of een ander pittoresk dorpje aan het water.

Vanuit de haven van Makkum, vanaf het villapark Beach Resort  kunt u een verscheidenheid aan routes varen. Vanaf villapark Beach Resort en Makkum heeft u directe verbinding met het IJsselmeer, om b.v. naar de sluizen van Kornwerderzand, naar Workum of Hindeloopen te varen.

Vanuit Makkum, de Kleine en de Grote Zijlroede over de binnenwateren naar Tjerkwerd of Bolsward. Afmeren, een glaasje drinken en een hapje eten en weer verder varend langs het mooie Friese landschap.De mogelijkheid om uw eigen sloep aan de steiger bij uw vakantiehuis te hebben; instappen wanneer u wilt, een unieke combinatie.

Menu