Algemeen

  1. Home
  2. Algemeen
Voor deze sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Fryslan sloepverhuur Makkum biedt u prachtige sloep: De Céline een Mulder en Rijke sloep , een handzaam en zeer eenvoudig te besturen sloep. De aandrijving van deze sloep is door een betrouwbare 10 PK Dieselmotor. Uitermate geschikt voor families met kleinere kinderen (maximaal 6 personen). De Cabriolet kap, die volledig gesloten kan worden, biedt uitkomst, mocht er onverhoopt een regenbuitje vallen.
Aan boord is een koelbox op 12 Volt aanwezig om uw drankjes koel te houden.

Makkum, op 5 minuten afstand van het Beach resort bent u direct op de Friese wateren, geen sluis, geen golven, maar direct naar Bolsward, Workum of een ander pittoresk dorpje aan het water. Alleen zo kunt u de mooiste plekjes van Friesland ontdekken!

Afmeren, een glaasje drinken, een hapje eten en weer verder varend langs het mooie Friese landschap. Ook heeft u de mogelijkheid om De Céline aan de steiger bij uw vakantiehuis te leggen zo kunt u instappen wanneer u wilt, een unieke combinatie.

Vanuit de haven van Makkum en het villapark Beach Resort kunt u een verscheidenheid aan routes varen. Vanaf villapark Beach Resort en Makkum heeft u directe verbinding met het IJsselmeer, om bijvoorbeeld naar de sluizen van Kornwerderzand, Workum of Hindeloopen te varen.

*De sloep is voorzien van een vaarkaart.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]